Toon alles (1)

Korting op Alliance Magazine voor DDB-lezers

20 januari 2018, 00:00
Lezers van De Dikke Blauwe krijgen twintig procent op een abonnement op Alliance Magazine.
Lezers van De Dikke Blauwe krijgen twintig procent op een abonnement op Alliance Magazine.
Goed nieuws voor lezers van DDB en Alliance Magazine: de twee opiniebladen over filantropie zijn een exclusieve samenwerking aangegaan en gaan artikelen delen. Lezers van De Dikke Blauwe krijgen twintig procent op een abonnement op Alliance Magazine.
 
Alliance Magazine is sinds 1996 een toonaangevend, internationaal magazine over filantropie en maatschappelijke investering. Het blad heeft tot doel de uitwisseling van informatie tussen filantropen, maatschappelijk investeerders en anderen die actief zijn op het gebied van maatschappelijke verandering wereldwijd te vergemakkelijken om zo de impact van de financiering voor maatschappelijke ontwikkeling te maximaliseren. Sinds 1996 is Alliance het toonaangevende tijdschrift op dit gebied en fungeert het ook als een forum voor de uitwisseling van ideeën en ervaringen tussen beoefenaars over de landsgrenzen heen.
 
Naast nieuws- en conferentieverslagen, artikelen, boekbesprekingen en opinie heeft elk nummer een thema met bijdragen van over de hele wereld en deskundige gastredacteuren. Het magazine is momenteel beschikbaar in gedrukte vorm, online en in PDF en via de Alliance App.
 
Lezers van De Dikke Blauwe die willen profiteren van de korting van twintig procent op een abonnement op Alliance Magazine kunnen dit aangeven bij online registratie met de discount code DDB20: klik hier
 
gerelateerde items