Toon alles (1)

Paspoort Opkikker: Geef gezinnen met een ziek kind een dag zonder zorgen

10 augustus 2017, 00:00
Opkikker: Geef gezinnen met een ziek kind een dag zonder zorgen
Opkikker: Geef gezinnen met een ziek kind een dag zonder zorgen
Ongeveer één op de vijf kinderen in Nederland is chronisch ziek. In een leven vol ziekenhuisbezoeken, behandelingen en medicijnen, verdienen zij allemaal een Opkikker. Al 22 jaar lang organiseert Stichting Opkikker onvergetelijke dagen ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Wij werken hiervoor samen met ruim 80 ziekenhuizen en instellingen in heel Nederland, waaronder alle academische.
 
Dit willen wij als organisatie concreet bereiken:
Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje te zijn voor het hele gezin en een herinnering voor jaren. We hopen in de toekomst alle gezinnen met een langdurig ziek kind een dag ontspanning te kunnen bieden. Deze gezinnen kunnen verbonden blijven met de stichting door middel van een ambassadeurschap. Hierdoor is de impact groter dan één dag.
 
Op deze manier kunnen major donors onze organisatie concreet steunen:
Stichting Opkikker is volledig afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief. Om onze Opkikkerdagen te kunnen uitvoeren, hebben wij uw steun dus hard nodig. Voor de invulling hiervan gaan we graag met u in gesprek. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden voor een fonds op naam, het sponsoren van een Opkikkerdag of het financieren van een specifiek project.
 
Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar:
Afgelopen jaar hebben we voor ruim 2000 gezinnen een Opkikkerdag verzorgd. Daarnaast hebben wij op Center Parcs de Eemhof ons eigen Opkikkerland gerealiseerd, met onder andere ons eigen kasteel, politiebureau, brandweerkazerne en theater.
 
Concrete plannen/projecten:
- Voor het ambassadeurschap hebben wij het gehele jaar door leuke projecten die wachten op financiering, denk bijvoorbeeld aan de jaarlijks terugkerende Ambassadeursdagen.
- We zijn continu op zoek naar mooie aankleding van onze activiteiten/belevingen. 

Major donors kunnen bij ons contact opnemen met:
John Alosery, manager PR/Fondsenwerving, john@opkikker.nl of telefonisch via 036-5386660.

DDB Profiel

Opgericht
1995
Doelstelling
Onvergetelijke belevingen creëren voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat zij voor een dag uit de harde realiteit kunnen stappen en zij ook daarna weer de energie hebben om het dagelijkse gevecht aan te gaan.
Actief in
Nederland
Leden en Donateurs
6.000
Medewerkers
18 (14,28 fte)
Adres
Versterkerstraat 3C 1322 AN Almere
Mogelijkheid Fonds Op Naam
Ja
Keurmerk
CBF, ANBI
Oprichter
Ruud Sliphorst
Voorzitter
Rene Schelvis
Directeur
Ruud Sliphorst
Telefoonnummer
036-5386660
ANBI-beschikking
Ja
Statutaire naam
Stichting Opkikker
KvK
41247169
Bank / IBAN
NL44RABO0157182622


 
gerelateerde items