Nog enkele tickets voor het IFC

15 oktober 2009, 08:59
Volgende week, van 20 t/m 23 oktober barst in Noordwijk het International Fundraising Congress weer los. Met veel aandacht voor het overleven en kansen grijpen in crisistijden.


Het International Fundraising Congress heeft de 28 jaar van zijn historie een reputatie opgebouwd: het IFC geldt als de meest complete en inspirerende bijeenkomst voor fondsenwervers en bestuurders/directies/kader van non-profit organisaties wereldwijd.


Meer dan fondsenwerving

Ook dit jaar is er weer een overvloed aan masterclasses, workshops, lezingen en interactieve sessies. De sessies zijn in vijf categorieën verdeeld: individuele gevers, grote gevers, bedrijven en sponsoring, subsidies en instituties en tot slot: meer dan fondsenwerving.Méér dan fondsenwerving

Die laatste reeks is speciaal interessant voor degenen in de non-profit sector die zich niet dagelijks met het vak fondsenwerven bezighouden. Ook zijn er twee bijeenkomsten over maatschappelijke ontwikkelingen en de ontwikkelingen in de vak fondsenwerving.


Eigen programma samenstellen

Het grote aanbod op het IFC biedt de mogelijkheid een geheel op de eigen behoeften toegesneden programma samen te stellen. Een grote reeks sprekers, zowel oude en gerenommeerde als ‘jonge honden’, zal de sessies en workshops leiden. Er is zoals altijd veel ruimte voor interactie, en dat blijkt elk jaar weer in een grote behoefte te voorzien.

Wie de beginselen van het vak fondsenwerven in een paar dagen wil leren, kan hier een aardige start maken. Maar het IFC is vooral beroemd vanwege de nieuwe en creatieve workshops en sprekers, onder wie ook een flink aantal Nederlanders. En natuurlijk zijn er speciale debatten en workshops over de economische crisis, die ook de non-profit wereld niet onberoerd laat.Laatste tickets

Laat u niet misleiden door de naam: het IFC heeft veel te bieden voor iedereen in de non-profit sector, en niet alleen voor degenen met fondsenwerving in hun taakomschrijving.

Er zijn nog tickets en u kunt ook aan een deel van het programma meedoen. De hotelkamers is Noordwijk zijn vrijwel volgeboekt, maar dat is voor Nederlandse deelnemers geen probleem.

Voor meer info en kaarten: www.resource-alliance.ifc

 
gerelateerde items