Toon alles (1)

Paspoort Kentaa

27 september 2016, 00:00
Paspoort Kentaa
Paspoort Kentaa
Kentaa helpt organisaties met innovatieve manieren van fondsenwerving. Wij bieden tools en advies voor crowdfunding, event fundraising, kom-in-actie platforms en online collecteren.
 
Korte omschrijving van uw organisatie
Kentaa is expert in online fondsenwerving. Wij streven naar het leveren van krachtige & flexibele platforms, een snelle service, continue kennisdeling en duurzame klantrelaties. Met onze ruime ervaring en kennis van de markt, faciliteren en adviseren wij grote én kleine organisaties bij online fondsenwerving. Onze klanten bestaan o.a. uit goede doelen, universiteiten, musea, zorginstellingen en sportverenigingen.
 
Wat zijn de kernpunten uit het MVO-beleid?
Wij zijn een social enterprise. Dat betekent dat wij onze maatschappelijke missie (‘social good’ organisatie helpen met het werven van inkomsten) vooropstellen en geld verdienen van secundair belang is.
 
Wat wilt u als organisatie concreet bereiken voor de samenleving?
Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met succes en plezier geld ophalen. Met als doel iedereen kansen te geven op een goed leven en samen de wereld beter te maken.
 
Hoe kunt u (potentiële) charitatieve organisaties (& hun major donors) concreet van dienst zijn?
Kentaa biedt verantwoorde en innovatieve manieren van fondsenwerving, die aansluiten bij het veranderende geefgedrag van consumenten en zorgen voor nieuwe inkomstenbronnen voor charitatieve organisaties.
 
Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar:
  • Optimalisatie van ons Kentaa-platform
  • Uitbreiding van onze klantenbase (o.a. het Rode Kruis, Universiteit Leiden, het Rijksmuseum en het Sophia Kinderziekenhuis)
  • Digicollect, ons platform voor online collecteren, beleefde een succesvol eerste jaar met een totale opbrengst van maar liefst € 100.000,-!
 
Concrete plannen/projecten en diensten gericht op charitatieve organisaties
Onze focus ligt momenteel op het aangaan van duurzame klantrelaties en het innemen van een rol als strategische (advies)partner voor onze klanten.
 
gerelateerde items