Toon alles (1)

DDB Paspoort

Erik Boerrigter
Burgerlijke staat
Ongehuwd
Functie
Directeur
Bij
Vereniging Partin


Doneert privé
aan diverse particuliere initiatieven.
Maatschappelijke nevenfuncties
geen.
Droom
een level playing field voor grote en kleine goede doelen, bekende en onbekende, die zich niet laten leiden door ego’s maar door de behoefte om de grote vraagstukken in deze wereld bij de horens te vatten.
Wat is uw maatschappelijke missie?
Zoals er in het bedrijfsleven beursgenoteerde ondernemingen zijn en MKB-ers, zo geldt dat ook in de goededoelenwereld. En net zoals in het bedrijfsleven moet je de super-innovatieve organisaties en de speciaalzaken vaak zoeken onder de kleine, onbekende organisaties. Om grote vraagstukken aan te pakken is het gehele palet van groot tot klein van belang, zeker in ontwikkelingssamenwerking. Daarom zet ik mij in voor een groep die vaak onder de radar blijft: de particuliere initiatieven.

Samen met onze leden en bestuur probeer ik te zorgen voor zichtbaarheid van deze kleine goede doelen, en strijden we ervoor dat administratieve lasten niet gaan verhinderen dat ze hun werk kunnen doen. Uit onderzoek is gebleken dat veel (grote) donateurs graag aan kleinere organisaties zouden willen geven. Deze donateurs willen wij faciliteren met vergrote zichtbaarheid van de groep en desgewenst met het helpen formuleren van goede projectvoorstellen. Zo maken we filantropie een stukje leuker. Samen kunnen we meer. Samen doen we meer.
gerelateerde items