Toon alles (2)

Paspoort Nassau Fundraising

1 maart 2016, 00:00
Paspoort Nassau Fundraising
Paspoort Nassau Fundraising
Nassau Fundraising gelooft in relatiegerichte fondsenwerving, waarbij de donateur en zijn reden om te geven centraal staat. Donateurs zijn immers geen wandelende portemonnees, maar mensen die de wereld een stukje beter, gezonder en rechtvaardiger willen maken. Zij geven aan een doel, eerder dan aan een organisatie. En daar ligt een kans voor non-profits. De kans om een dialoog aan te gaan, om te verkennen hoe je samen het doel kunt realiseren en hoe je hierbij als partners kunt optrekken. Wij geloven dat het bij fondsenwerving niet alleen om geld draait, maar om het creëren van duurzame relaties en wat je hierbinnen samen kunt bereiken.
 
Nassau Fundraising adviseert en assisteert non-profit organisaties bij hun fondsenwervende activiteiten. Van strategieontwikkeling tot implementatie, van haalbaarheidsonderzoek tot praktische ondersteuning, van eendaagse training tot langdurige samenwerking. Ons team is professioneel, maar bovenal betrokken. Wij presenteren geen standaardplannen, maar zijn gedreven om voor iedere opdrachtgever een op maat gesneden fondsenwervende oplossing te leveren.
 
Het team van Nassau Fundraising
Hoe kunt u charitatieve organisaties  en hun major donors concreet van dienst zijn?
Nassau Fundraising is uw partner om relatiegerichte fondsenwerving in de praktijk te brengen. Wij zijn de sparringpartner van management en bestuur, en de kennispartner van de fondsenwerver. Nassau denkt mee over de best passende wervingsaanpak voor uw organisatie, verkent de haalbaarheid van uw plannen en biedt praktische ondersteuning bij de werving van giften bij particulieren, bedrijven, fondsen en stichtingen. Met onze werving en selectiedienst vinden wij de beste professional die bij uw fondsenwerving ambities past en tijdens de trainingen uit ons Talent Development programma kunt u uw kennis over fondsenwerving bijspijkeren.
 
Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar:
Het team van Nassau heeft haar sporen verdiend bij het opzetten van diverse major donor campagnes voor uiteenlopende non-profitorganisaties. Zo is aan de campagne voor Wageningen Universiteit (15,5 miljoen euro in 3 jaar) veel aandacht besteedt in de vakpers.
 
Concrete plannen/projecten en diensten gericht op charitatieve organisaties:
Nassau Fundraising is mede-initiatiefnemer van Filantropie in Nederland, gericht op een betere aansluiting tussen major donors en non-profit organisaties.

DDB Profiel

Opgericht
2008
Medewerkers
7
Adres
Sarphatistraat 370 B22 1018 GW Amsterdam
Directeur
Vera Peerdeman en Hans Broodman
Telefoonnummer
020 – 520 65 55
Website
Statutaire naam
Nassau Fundraising
KvK
34208446

 
gerelateerde items